Rafting & Canyoning

catalanaAventura en estat pur. El Rafting consisteix en baixar per les aigües braves del Noguera Pallaresa en una llanxa pneumàtica, amb l’ajut dels rems, sortejant les roques i evitant en tot moment caure a l’aigua. Per aconseguir-ho és imprescindible que hi hagi una bona organització, coordinació i col·laboració. El treball en equip és indispensable. Comparteix l’emoció i el risc!
El descens de barrancs combina tècniques de muntanya amb caminades per dins el riu. Amb un tratje de neoprè, un casc i material especialitzat, els participants hauran de desgrimpar per les parets de barrancs i canyons, passar per zones molt estretes inclús atrevessar petites cascades per accedir a les corrents d’aigua.
Aquest esport ens permet recórrer indrets inaccessibles i de gran bellesa.

espanyolaPura aventura, una maravillosa manera de compartir la emoción y el riesgo.
El Rafting consiste en descender por las aguas bravas de un río en una lancha neumática con la ayuda de remos y sorteando las rocas del camino, evitando caer al agua. Para ello es imprescindible que haya una buena organización, coordinación, comunicación y colaboración de todo el equipo.
El descenso de barrancos combina técnicas de montañismo con técnicas acuáticas. Equipados de un traje de neopreno, un casco y material de escalada, los participantes deberán descender por las paredes de los barrancos y cañones, pasar por estrechos desfiladeros, sumergirse, superar sifones y lavadoras y lanzarse por toboganes naturales. Este deporte nos permite recorrer lugares inaccesibles y de gran belleza.

anglaterraCanyoning combines the techniques of both mountaineering and potholing with trekking in water and some swimming. With a neoprene suit, a helmet and tools such as ropes and harnesses, the participants will have to descend the walls of canyons and ravines, pass through narrow gorges and even cross small waterfalls to get to the river.
This sport allows you to travel to emblematic places and otherwise inaccessible locations.

franUne aventure grandiose. Le rafting consiste à descendre sur une rivière avec des courants rapides dans un bateau en caoutchouc avec l’aide de rames, en esquivant les roches et sans tomber à l’eau. Cela exige une bonne organisation, de la coordination et la collaboration de toute l’équipe. Et comme le groupe est indispensable, l’excitation et le risque se partagent aussi …
Le canyoning combine les techniques de l’alpinisme avec des promenades dans l’eau. Avec une combinaison isothermique, un casque, des cordes et un harnais, les participants devront descendre par les parois des falaises et des canyons, en passant par des gorges étroites et par de petites chutes d’eau pour accéder à la rivière. Ce sport nous permet de visiter des lieux inaccessibles et d’une beauté extrême.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s