Olympic Games

 

catalanaVols ser un atleta olímpic per un dia? A l’Estadi Olímpic de Montjuic, Barcelona, o en un indret similar, t’organitzem uns Jocs Olímpics molt especials. Un simpàtic relleu amb carretons, un llançament múltiple d’escombres, un salt de longitud amb tot l’equip lligat de mans, o el salt d’alçada d’un dels membres de l’equip llançat amunt per la resta. L’objectiu de cada activitat és combinar la tradició olímpica reforçant el treball en equip.

Alguns dels nostres reptes per l’Olympic Games:

Relleu de carretons Cursa de peus d’ànecRelleu de l’aigua

espanyola¿Quieres simular ser un atleta olímpico? En el Estadio Olímpico de Montjuic, o en otro similar, llevamos a cabo un montaje parecido a los Juegos Olímpicos de verano… Un simpático relevo con carretas, un lanzamiento múltiple de escoba, un salto de longitud de todo el equipo unido por las manos, o el salto de altura de un miembro del equipo lanzado por el resto. El objetivo de cada actividad es combinar latradición olímpica fortaleciendo el trabajo en equipo.

Algunos de nuestros retos para el Olympic Games:

Relevo de carretillasCarrera de pies de patoRelevo del agua

anglaterraWould you simulate an Olympic athlete? In Montjuic Olympic Stadium or in a similar one we can organise the summer Olympic games. In our version of the traditional high jump competition, the teams choose a member to actually throw over the bar. In the long jump competition team members complete the jump holding onto each other and jumping in unison. The javelin competition includes several team members holding onto a broom as they launch it all together. Here the objective of every activity is to combine traditional Olympic disciplines with a twist in order to encourage teamwork.

Some of the challenges that can be included:

Wheelbarrow relay Swimfins relay Water transporting relay

franVeux-tu devenir un athlète olympique pour un jour? Dans le Stade Olympique de Montjuic, ou dans un emplacement similaire, nous organisons nos Jeux Olympiques d’été… Un relais sympathique avec charrettes, un lancement multiple de balai, un saut de longueur avec toute l’équipe unie par les mains, ou le saut en hauteur d’un membre de l’équipe lancé par le reste. L’objectif de chaque activité est de combiner la tradition olympique en fortifiant le travail en équipe.

Quelques uns de nos défis pour l’Olympic Games:

Relais de brouettesRelais avec palmesRelais de l’eau

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s