Paragliding Challenge

catalana Has pensat alguna vegada a VOLAR?. Ets a un pas de viure una experiència inoblidable. Els vols en un parapent Biplaza són la forma més fàcil, ràpida i segura d’experimentar el vol lliure per primera vegada.

Després d’una explicació de deu minuts, el nostre pilot professional et portarà a l’aire per a un vol que dura de 15 a 20 minutos, depenent de les condicions de vol.

Volem des d’una altitud de 1000 metres, amb un desnivell total de 300 metres. És el punt de partida dels vols més senzills per debutar, especialment recomanat per a grups corporatius. La seva ràpida rotació i magnifica aerologia permeten realitzar molts vols diaris, i les vistes són absolutament espectaculars.

espanyola Has pensado alguna vez en VOLAR?. Estas a un paso de vivir una experiencia inolvidable. Los vuelos en un parapente Biplaza son la forma más fácil, rápida y segura de experimentar el vuelo libre por primera vez.

Después de una explicación de diez minutos, nuestro piloto profesional te llevará al aire para un vuelo que dura de 15 a 20 minutos, dependiendo de las condiciones de vuelo.

Volamos desde una altitud de 1000 metros, con un desnivel total de 300 metros. Es el punto de partida de los vuelos más sencillos para debutar, especialmente recomendado para grupos corporativos. Su rápida rotación y magnifica aerología permiten realizar muchos vuelos diarios, y las vistas son absolutamente espectaculares.

anglaterra Have you ever thought about FLYING? . You are one step away from experience an unforgettable activity. Biplane paragliding flights are the easiest, fastest and safest way to experience free flying for the first time.

Our pilot will first brief you and then take you up for a 15 to 20 minutes flight.

We fly up to 1000 meters high, with 300 meters of altitude difference. This is the starting point for the simplest of the flights, especially recommended for corporate groups. Since the flight has a quick rotation, it allows many flights a day. And above all, the views are absolutely spectacular.