¡¡Genial, divertido, creativo… LIPDUB!!

 

catalanaUn Lipdub és una pel·lícula que es grava de principi a fi sense talls, on tots els participants que intervenen sincronitzen el moviment dels seus llavis al compàs de la música escollida per a l’ocasió.
Té la capacitat de cohesionar i d’il·lusionar a un grup amb un objectiu comú, de desenvolupar una idea, que siguin capaços d’unir-se i de coordinar-se per crear alguna cosa única, sabent que cada individu ha de fer bé la seva part pel bé del grup. Aconseguim que cada persona sigui part important d’una idea més complexa.
El nostre Lipdub és participatiu, ja que tots els assistents tenen ganes d’involucrar-se d’una o una altra manera. És espontani, però amb un treball en equip important d’assaig, organització i coordinació. I és divertit, no solament a l’hora d’assajar-l’ho i de gravar-l’ho, si no també en el moment de visionar el producte final que queda.
Un esdeveniment especialment satisfactori per als participants, tant a nivell individual com de grup.

espanyolaEl Lipdub es una película que se graba de principio a fin sin cortes, donde todos los participantes que intervienen sincronizan el movimiento de sus labios al compás de la música escogida para la ocasión.
Tiene la capacidad de cohesionar y de ilusionar a un grupo en pos de un objetivo, de desarrollar una idea, que sean capaces de unirse y de coordinarse para crear algo único, sabiendo que cada individuo debe hacer bien su parte para un bien común. Conseguimos que cada persona sea parte importante de una idea más compleja.
El Lipdub es participativo, ya que todos los asistentes tienen ganas de involucrarse de una u otra manera. Es espontáneo, pero con un trabajo en equipo importante de ensayo, organización y coordinación. Y es divertido, no solamente a la hora de ensayarlo y de grabarlo, también al visionar el producto final que queda.
Un evento especialmente satisfactorio para los participantes, tanto a nivel individual como de grupo.

franun Lipdub est un film qui est enregistré sans coupures du début jusquà la fin. Tout les participants doivent s’impliquer pour synchroniser le mouvement de ses lèvres avec la lettre de la chanson choisie pour l’occasion.
Notre Lipdub a la capacité d’unir et de motiver un groupe vers un objectif commun, de développer une idée, de créer entre tous une chose unique, sachant que chaque individu doit faire sa part pour le bien commun. Chaque personne est partie importante d’une idée plus complexe.
Le Lipdub est participatif et tout le monde participe, d’une façon ou d’une autre, de manière spontannée. Personne veut rester à l’écart. Le travail en équipe, l’organisation et la coordination sont très importants. Les rigolades sont garanties lors de la création, mais aussi au moment de visioner le résultat final.
Un événement particulièrement satisfaisant pour les participants, aussi bien de façon individuelle comme groupale.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s