Winemaker for a Day

Supeditats a l'època dedicada a recollir el raïm (finals d'estiu principis de tardor), proposem una aproximació al món de la vendimia.

Primer vendimiarem, follarem (trepitjarem) el raïm recollit per acabar retant els participants a treballar en equip, convertint-se en enòlegs per un dia. Els equips s'iniciaran en aquest fantàstic món del vi, buscant elaborar i convèncer a la resta que els seus caldos són els millors.

Altres esdeveniments que suggerim:

Beach Olympic Games

Una divertida competició per equips que consisteix en esports i jocs de platja disenyats per promoure comunicació i interacció entre els equips.
Enfrontem els equips en una competició de platja diferent que simula uns Jocs Olímpics, amb tot un seguit de disciplines aptes per tots els participants, assegurant diversió i bon ambient.

 

Més informació...

Gourmet Challenge

Un esdeveniment ideal per aquells participants amb ganes d'expressar una gran dosis d'ingeni, deducció i creativitat al voltant d'una sèrie de reptes gastronòmics.

Només és imprescindible tenir curiositat i ganes de gaudir preparant còctels de la mà d'un barman professional i"montaditos" en un taller de tapes, o catant a ceges vins i descubrint aromes.

 

Més informació...

Urban & Cultural Rally

Competició per equips a través d'una gymkhana participativa pel centre de la ciutat de Barcelona. Diverses bases amb proves a superar relacionades amb la cultura barcelonina i catalana. Una alternativa original y amena de conèixer el centre de Barcelona.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com