Urban & Cultural Rallies

Competició per equips a través d'una gymkhana participativa pel centre de la ciutat de Barcelona. Diverses bases amb proves a superar relacionades amb la cultura barcelonina i catalana. Una alternativa original y amena de conèixer el centre de Barcelona.

Altres esdeveniments que suggerim:

Olympic Games

Vols ser un atleta olímpic per un dia? A l'Estadi Olímpic de Montjuic, Barcelona, o en un indret similar, t'organitzem uns Jocs Olímpics molt especials. Un simpàtic relleu amb carretons, un llançament múltiple d'escombres, un salt de longitud amb tot l'equip lligat de mans, o el salt d'alçada d'un dels membres de l'equip llançat amunt per la resta. L'objectiu de cada activitat és combinar la tradició olímpica reforçant el treball en equip.

 

Més informació...

Treasure Hunt

Original Recerca del Tresor a la localitat de Sitges. Els equips han de superar tot un seguit de reptes al centre del poble amb l'objectiu d'aconseguir les pistes necessàries per poder arribar a la platja d'Aiguadolç i buscar el Cofre Pirata enterrat a la sorra.

 

Més informació...

TV Contest

Ets el que més en sap? Proposem una activitat multidisciplinar a través de la qual recorrerem cèlebres concursos de la història de la televisió. Sempre guiats pel nostre moderador ens enfrentem a un concurs que posarà a prova l'ingeni dels equips a través de reptes que ens obligaran a ser el més polifacètics possible.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com