TV Contest

Ets el que més en sap? Proposem una activitat multidisciplinar a través de la qual recorrerem cèlebres concursos de la història de la televisió. Sempre guiats pel nostre moderador ens enfrentem a un concurs que posarà a prova l'ingeni dels equips a través de reptes que ens obligaran a ser el més polifacètics possible.

Altres esdeveniments que suggerim:

Short Film Festival

Retem als participants a muntar un curtmetratge com si d'autèntics directors, guionistes i actors es tractés. Començarem per preparar el guió amb una bona introducció, desenvolupament de la trama i la resolució final. El tema és lliure o pot ser proposat per l'empresa. Un gran treball en equip que tindrà com a acte de clausura els premis del Festival de Curtmetratge.

Més informació...

Indoor Games

Assistim a una rotació de reptes, actividats que requereixen d'un treball en equip per ser superades.
Aquestes activitats ens permeten establir rols d'equip, dinàmiques de grup i consens davant els conflictes.

 

Més informació...

Catapult Challenge

Amb diferents materials que s'entreguen als equips hem de construir una catapulta que sigui capaç de llançar un ou el més lluny possible. T'atreveixes? Quin equip tindrà l'enginy necessari?
Un cop construïdes, tots els equips es traslladen amb les seves catapultes a la zona de tir per aconseguir el Rècord Mundial dels Ous Voladors! I si aconsegueixes atrapar l'ou al vol i sense que es trenqui, puntues doble!!
Estem assistint al torneig de catapultes "Julius Caesar".

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com