Treasure Hunt

Original Recerca del Tresor a la localitat de Sitges. Els equips han de superar tot un seguit de reptes al centre del poble amb l'objectiu d'aconseguir les pistes necessàries per poder arribar a la platja d'Aiguadolç i buscar el Cofre Pirata enterrat a la sorra.

Altres esdeveniments que suggerim:

Beach Olympic Games

Una divertida competició per equips que consisteix en esports i jocs de platja disenyats per promoure comunicació i interacció entre els equips.
Enfrontem els equips en una competició de platja diferent que simula uns Jocs Olímpics, amb tot un seguit de disciplines aptes per tots els participants, assegurant diversió i bon ambient.

 

Més informació...

Nature Activities

Sorprenents activitats que aprofiten la nostra variada geografia. Retem als participants a mostrar la seva destresa tripulant les típiques canoes de fusta (perxar) del Delta de l'Ebre, o us convidem a gaudir d'experiències agrícoles fent la recol·lecta de l'arròs quan és la temporada, o descobrint les diferents maneres de pescar, o realitzant sortides nocturnes en kayak, o a cavall pel Pirineu...

Més informació...

Urban & Cultural Rally

Competició per equips a través d'una gymkhana participativa pel centre de la ciutat de Barcelona. Diverses bases amb proves a superar relacionades amb la cultura barcelonina i catalana. Una alternativa original y amena de conèixer el centre de Barcelona.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com