Show Cooking

Organitzem un concurs de paelles o una competició de calçots cuinats pels participants o si ho preferiu us proposem una rotació d'originals reptes gastronòmics.

Retem als participants a descobrir les claus de la varietat gastronòmica catalana. Us montem un mercat on els concursants podran comprar els productes locals.
L'objectiu és crear situacions divertides on la gastronomia local és la protagonista.

Altres esdeveniments que suggerim:

Gourmet Challenge

Un esdeveniment ideal per aquells participants amb ganes d'expressar una gran dosis d'ingeni, deducció i creativitat al voltant d'una sèrie de reptes gastronòmics.

Només és imprescindible tenir curiositat i ganes de gaudir preparant còctels de la mà d'un barman professional i"montaditos" en un taller de tapes, o catant a ceges vins i descubrint aromes.

 

Més informació...

Short Film Festival

Retem als participants a muntar un curtmetratge com si d'autèntics directors, guionistes i actors es tractés. Començarem per preparar el guió amb una bona introducció, desenvolupament de la trama i la resolució final. El tema és lliure o pot ser proposat per l'empresa. Un gran treball en equip que tindrà com a acte de clausura els premis del Festival de Curtmetratge.

Més informació...

Winemaker For a Day

Supeditats a l'època dedicada a recollir el raïm (finals d'estiu principis de tardor), proposem una aproximació al món de la vendimia.

Primer vendimiarem, follarem (trepitjarem) el raïm recollit per acabar retant els participants a treballar en equip, convertint-se en enòlegs per un dia. Els equips s'iniciaran en aquest fantàstic món del vi, buscant elaborar i convèncer a la resta que els seus caldos són els millors.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com