Short Film Festival

Retem als participants a muntar un curtmetratge com si d'autèntics directors, guionistes i actors es tractés. Començarem per preparar el guió amb una bona introducció, desenvolupament de la trama i la resolució final. El tema és lliure o pot ser proposat per l'empresa. Un gran treball en equip que tindrà com a acte de clausura els premis del Festival de Curtmetratge.

Altres esdeveniments que suggerim:

Rafting & Canyoning

Aventura en estat pur. El Rafting consisteix en baixar per les aigües braves del Noguera Pallaresa en una llanxa pneumàtica, amb l'ajut dels rems, sortejant les roques i evitant en tot moment caure a l'aigua. Comparteix l'emoció i el risc!

El descens de barrancs combina tècniques de muntanya amb caminades per dins el riu. Amb un tratje de neoprè, un casc i material especialitzat, els participants hauran de desgrimpar per les parets de barrancs i canyons, passar per zones molt estretes inclús atrevessar petites cascades per accedir a les corrents d'aigua.

Aquest esport ens permet recórrer indrets inaccessibles i de gran bellesa.

Més informació...

Regatta Challenge

Organitzem regates amb velers Oceanis de la casa Beneteau o similar. Realitzem maniobres amb la participació dels clients que passen a formar part de la tripulació. Ens centrem en el treball en equip a bord.
Estem atents a les indicacions que ens dóna el patró abans de començar la regata, amb l'objectiu de buscar la coordinació de l'equip i el repartiment de tasques específiques de la navegació amb monocasc. I un cop a bord, assistim a les maniobres de carrera, on les habilitats dels participants son decisives.

Més informació...

Big Samba

Cada equip disposa d'una àrea de pràctica privada. Assessorats en tot moment per músics professionals, cada equip haurà de treballar per crear la seva pròpia escola de Samba. Inicialment preparem l'atrezzo i el vestuari que identifica els diferents equips. Després organitzem la coordinació musical a la recerca del ritme que diferencii a cada equip. I per acabar, assistim a la Gran Gala que és una simulació dels Carnavals de Rio. Com una autèntica escola de Samba, cada equip representa la seva pròpia coreografia davant la resta d'equips.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com