Regatta Challenge

Organitzem regates amb velers Oceanis de la casa Beneteau o similar. Realitzem maniobres amb la participació dels clients que passen a formar part de la tripulació. Ens centrem en el treball en equip a bord.
Estem atents a les indicacions que ens dóna el patró abans de començar la regata, amb l'objectiu de buscar la coordinació de l'equip i el repartiment de tasques específiques de la navegació amb monocasc. I un cop a bord, assistim a les maniobres de carrera, on les habilitats dels participants son decisives.

Altres esdeveniments que suggerim:

Rafting & Canyoning

Aventura en estat pur. El Rafting consisteix en baixar per les aigües braves del Noguera Pallaresa en una llanxa pneumàtica, amb l'ajut dels rems, sortejant les roques i evitant en tot moment caure a l'aigua. Comparteix l'emoció i el risc!

El descens de barrancs combina tècniques de muntanya amb caminades per dins el riu. Amb un tratje de neoprè, un casc i material especialitzat, els participants hauran de desgrimpar per les parets de barrancs i canyons, passar per zones molt estretes inclús atrevessar petites cascades per accedir a les corrents d'aigua.

Aquest esport ens permet recórrer indrets inaccessibles i de gran bellesa.

Més informació...

4x4 & quads experience

Recorreguts especialment dissenyats per gaudir d'atrevides experiències amb vehicles a motor. El Parc Natural del Garraf ens ofereix diferents rutes que combinen els terrenys asfaltats amb complicats camins forestals off-roads. Entreguem als equips un road book i una brúixola i han de localitzar diversos controls de pas.
També organitzem excursions amb quads. Semblants a una moto però amb quatre rodes aquests vehicles son unes potents màquines ideals per accedir a complicades zones forestals. Son de fàcil conducció, perfectes per fer excursions pel camp.

Més informació...

Giant Catamaran Trip

Catamarà gegant de luxe amb capacitat per grups grans.

Et convidem a compartir amb nosaltres relaxants excursions amb barra lliure inclosa. Gaudim plegats d'un dia excepcional amb catering opcional per l'hora de dinar.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com