Rafting & Canyoning

Aventura en estat pur. El Rafting consisteix en baixar per les aigües braves del Noguera Pallaresa en una llanxa pneumàtica, amb l'ajut dels rems, sortejant les roques i evitant en tot moment caure a l'aigua. Per aconseguir-ho és imprescindible que hi hagi una bona organització, coordinació i col·laboració. El treball en equip és indispensable. Comparteix l'emoció i el risc!

El descens de barrancs combina tècniques de muntanya amb caminades per dins el riu. Amb un tratje de neoprè, un casc i material especialitzat, els participants hauran de desgrimpar per les parets de barrancs i canyons, passar per zones molt estretes inclús atrevessar petites cascades per accedir a les corrents d'aigua.

Aquest esport ens permet recórrer indrets inaccessibles i de gran bellesa.

Altres esdeveniments que suggerim:

Air Hot Ballon

El vol en globus aerostàtic és un mitjà molt eficaç d'implicar els treballadors en una activitat comuna, amb l'objectiu que les persones s'identifiquin amb l'empresa i els seus valors.
Aquests vols son una forma molt efectiva de comunicació entre les diferents persones que integren l'empresa. Una de les millors maneres de cohesionar els participants.

Més informació...

Nautical & Beach

Us proposem una selecció d'activitats nàutiques i jocs a la platja que ens asseguraran una bona estona de diversió. Podem iniciar-nos en esports nàutics com el windsurf, l'esquí nàutic o el hobie cat, el més ràpid vaixell de vela que ens permet penjar-nos des del trapezi amb un arnés i gaudir d'una inigualable sensació.
Deixa't emportar per les emocions que descobriràs passejant en kayak o gaudint de la pujada d'adrenalina quan la "banana" és arrossegada per una veloç llanxa. O gaudeix dels mini tornejos de volley, tenis o futbol platja.

Més informació...

Multiadventure

La Multiaventura consisteix en la pràctica de diferents esports en plena natura, creant un clima de sana competició i molta diversió.

La Escalada es un esport que consisteix en la progressió vertical d'una paret natural o artificial (rocòdrom) a on el treball en equip és fonamental. Amb el ràpell descobrim la sensació de lliscar per una paret, amb el tir en arc la punteria i una bona bon tècnica són indispensables. Amb el pont tibetà l'agilitat i l'equilibri seran els nostres aliats per poder creuar-lo el més ràpit possible...

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com