Raft Building Challenge

Hem de dissenyar i contruir una balsa que sigui capaç de transportar a tot l'equip. Us entreguem el material necessari per aconseguir-ho: càmeres pneumàtiques, taulons de fusta, corda, rems, armilles salvavides...
Un cop construïdes assistirem a la carrera final. Busquem el millor equip Robinson Crusoe, el més valent i decidit.

Altres esdeveniments que suggerim:

Golf Tournament

Organitzem els millors tornejos de golf corporatius. Amb diferents modalitats de joc: scratch, per parelles, stableford... Us oferim un espectacular catering a meitat de recorregut i atorguem premis al Driver més llarg o el cop a bandera més pròxim.

Decorem el camp amb la publicitat corporativa que vostè desitgi. I per les persones que no juguen a golf, organitzem un clínic de golf perquè puguin descobrir-lo.

Més informació...

Beach Olympic Games

Una divertida competició per equips que consisteix en esports i jocs de platja disenyats per promoure comunicació i interacció entre els equips.
Enfrontem els equips en una competició de platja diferent que simula uns Jocs Olímpics, amb tot un seguit de disciplines aptes per tots els participants, assegurant diversió i bon ambient.

 

Més informació...

Beach Team Challenge

Els equips competiran rotant per tot un seguit d'activitats de “team building”. Els reptes escollits fomenten l'esperit d'equip. Coordinació, comunicació, planificació i una bona actuació en el menor temps possible són les claus per assolir l'èxit. A vegades necessitarem d'una estratègia inicial per aconseguir un bon resultat. Per acabar, una entrega de premis i records pensats per l'ocasió, posant de rellevància els aspectes positius de cada equip.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com