Gemma Mateu

Sòcia de Wind Cat Activities. Coach professional.

Sóc una persona optimista i positiva que visc en l'aquí i l'ara, realista. Tinc un talent especial per entendre les necessitats i motivacions alienes, diplomàtica, empàtica, amb una elevada motivació i a qui li agrada treballar en equip. M'agraden els canvis, aprendre cada dia. Em creixo enfront de les dificultats i m'agraden els nous reptes. La diversitat del món em sembla extremadament atractiva. Posseeixo una gran capacitat d'organització. Sóc hàbil per trobar diferents opcions i alternatives. Amb gran sentit de l'humor i de la diversió, tolerant amb els altres, sóc eloqüent i comunicativa. Experta en vendes i processos comercials, autoconeixement i comunicació per al desenvolupament personal i professional.
Experta en Outdoor Training. M'apassiona crear experiències que facilitin aprenentatges adaptats a cada persona o equip.
Formada en METALOG® per Tobias Voss, fundador de METALOG®. Sòcia A Espanya de METALOG® i distribuïdora oficial de totes les eines per a tot el territori espanyol.

 

Més informació...

Si deseas inscribirte a nuestra newsletter, con consejos e ideas, envíanos un mail a: news@windcatactivities.com indicándonos "darme de alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com