Paintball Tournament

Ens enfrontem a un Torneig de Paintball de recorregut, és a dir a tot un seguit de batalles de curta durada en diferents terrenys preparats per a la ocasió. Realitzarem les eliminatòries pertinents per determinar quin és el millor equip. El Paintball ens ofereix la possibilitat de treballar en equip i de que aquests prenguin les decisions que després han d'interpretar sobre el terreny de batalla. El Paintball és també la ocasió ideal de disparar al teu cap sense por a perdre el lloc de treball... o potser no?

Altres esdeveniments que suggerim:

Olympic Games

Vols ser un atleta olímpic per un dia? A l'Estadi Olímpic de Montjuic, Barcelona, o en un indret similar, t'organitzem uns Jocs Olímpics molt especials. Un simpàtic relleu amb carretons, un llançament múltiple d'escombres, un salt de longitud amb tot l'equip lligat de mans, o el salt d'alçada d'un dels membres de l'equip llançat amunt per la resta. L'objectiu de cada activitat és combinar la tradició olímpica reforçant el treball en equip.

Més informació...

Golf Tournament

Organitzem els millors tornejos de golf corporatius. Amb diferents modalitats de joc: scratch, per parelles, stableford... Us oferim un espectacular catering a meitat de recorregut i atorguem premis al Driver més llarg o el cop a bandera més pròxim.

Decorem el camp amb la publicitat corporativa que vostè desitgi. I per les persones que no juguen a golf, organitzem un clínic de golf perquè puguin descobrir-lo.

Més informació...

Multiadventure:

La Multiaventura consisteix en la pràctica de diferents esports en plena natura, creant un clima de sana competició i molta diversió.

La Escalada es un esport que consisteix en la progressió vertical d'una paret natural o artificial (rocòdrom) a on el treball en equip és fonamental. Amb el ràpell descobrim la sensació de lliscar per una paret, amb el tir en arc la punteria i una bona bon tècnica són indispensables. Amb el pont tibetà l'agilitat i l'equilibri seran els nostres aliats per poder creuar-lo el més ràpit possible...

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com