Olympic Games

Vols ser un atleta olímpic per un dia? A l'Estadi Olímpic de Montjuic, Barcelona, o en un indret similar, t'organitzem uns Jocs Olímpics molt especials. Un simpàtic relleu amb carretons, un llançament múltiple d'escombres, un salt de longitud amb tot l'equip lligat de mans, o el salt d'alçada d'un dels membres de l'equip llançat amunt per la resta. L'objectiu de cada activitat és combinar la tradició olímpica reforçant el treball en equip.

Alguns dels nostres reptes per l'Olympic Games:

Relleu de Carretons

Un homenatge als 400 m lliures. Una volta sencera a l'estadi. Cada equip distribueix els seus membres per parelles. Cada 100 m un relleu amb els carretons.

Més informació...

Relleu amb Peus d'Ànec

T'imagines intentant córrer amb peus d'ànec als peus? Gens senzill. En aquest relleu la distància a recórrer calçat amb les aletes és de 200m.

Més informació...

Relleu de l'Aigua

Cada membre de l'equip té un tub per transportar l'aigua. El relleu consisteix en passar-se l'aigua de tub a tub i omplir el més ràpidament possible la cubeta.

Més informació...

Altres esdeveniments que suggerim:

Beach Team Challenge

Els equips competiran rotant per tot un seguit d'activitats de “team building”. Els reptes escollits fomenten l'esperit d'equip. Coordinació, comunicació, planificació i una bona actuació en el menor temps possible són les claus per assolir l'èxit. A vegades necessitarem d'una estratègia inicial per aconseguir un bon resultat. Per acabar, una entrega de premis i records pensats per l'ocasió, posant de rellevància els aspectes positius de cada equip.

Més informació...

Golf Tournament

Organitzem els millors tornejos de golf corporatius. Amb diferents modalitats de joc: scratch, per parelles, stableford... Us oferim un espectacular catering a meitat de recorregut i atorguem premis al Driver més llarg o el cop a bandera més pròxim.

Decorem el camp amb la publicitat corporativa que vostè desitgi. I per les persones que no juguen a golf, organitzem un clínic de golf perquè puguin descobrir-lo.

Més informació...

Giant Catamaran Trip

Catamarà gegant de luxe amb capacitat per grups grans.

Et convidem a compartir amb nosaltres relaxants excursions amb barra lliure inclosa. Gaudim plegats d'un dia excepcional amb catering opcional per l'hora de dinar.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com