Nautical & Beach Activities

Tenim una selecció d'activitats nàutiques i jocs a la platja que ens asseguraran una bona estona de diversió. Podem iniciar-nos en esports nàutics com el windsurf, l'esquí nàutic o el hobie cat, el més ràpid vaixell de vela que ens permet penjar-nos des del trapezi amb un arnés i gaudir d'una inigualable sensació.
Deixa't emportar per les emocions que descobriràs passejant en kayak o gaudint de la pujada d'adrenalina quan la "banana" és arrossegada per una veloç llanxa. O gaudeix dels mini tornejos de volley, tenis o futbol platja.

Altres esdeveniments que suggerim:

Raft Building Challenge

Hem de dissenyar i contruir una balsa que sigui capaç de transportar a tot l'equip. Us entreguem el material necessari per aconseguir-ho: càmeres pneumàtiques, taulons de fusta, corda, rems, armilles salvavides...
Un cop construïdes assistirem a la carrera final. Busquem el millor equip Robinson Crusoe, el més valent i decidit.

Més informació...

Creative Cultural Workshop

Sota la batuta de professionals, mostrem als participants part de la nostra varietat cultural. Lliçons bàsiques sobre Dalí, Picasso o Miró, perquè els clients puguin iniciar-se en l'art de pintar com els nostres mestres o un singular Taller de Flamenc en són dos exemples.

Us animem a descubrir la cultura catalana amb els nostres espectacles castellers (patrimoni de la humanitat per la UNESCO) i els nostres correfocs.

Més informació...

Beach Team Challenge

Els equips competiran rotant per tot un seguit d'activitats de “team building”. Els reptes escollits fomenten l'esperit d'equip. Coordinació, comunicació, planificació i una bona actuació en el menor temps possible són les claus per assolir l'èxit. A vegades necessitarem d'una estratègia inicial per aconseguir un bon resultat. Per acabar, una entrega de premis i records pensats per l'ocasió, posant de rellevància els aspectes positius de cada equip.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com