Nature Activities

Sorprenents activitats que aprofiten la nostra variada geografia. Retem als participants a mostrar la seva destresa tripulant les típiques canoes de fusta (perxar) del Delta de l'Ebre, o us convidem a gaudir d'experiències agrícoles fent la recol·lecta de l'arròs quan és la temporada, o descobrint les diferents maneres de pescar, o realitzant sortides nocturnes en kayak, o a cavall pel Pirineu...
Gaudim de les diferents possibilitats que la nostra variada natura ens ofereix!

Altres esdeveniments que suggerim:

Nautical & Beach

Us proposem una selecció d'activitats nàutiques i jocs a la platja que ens asseguraran una bona estona de diversió. Podem iniciar-nos en esports nàutics com el windsurf, l'esquí nàutic o el hobie cat, el més ràpid vaixell de vela que ens permet penjar-nos des del trapezi amb un arnés i gaudir d'una inigualable sensació.
Deixa't emportar per les emocions que descobriràs passejant en kayak o gaudint de la pujada d'adrenalina quan la "banana" és arrossegada per una veloç llanxa. O gaudeix dels mini tornejos de volley, tenis o futbol platja.

Més informació...

Show Cooking

Organitzem un concurs de paelles o una competició de calçots cuinats pels participants o si ho preferiu us proposem una rotació d'originals reptes gastronòmics.

Retem als participants a descobrir les claus de la varietat gastronòmica catalana. Us montem un mercat on els concursants podran comprar els productes locals.
L'objectiu és crear situacions divertides on la gastronomia local és la protagonista.

nomía local.

 

Més informació...

Gourmet Challenge

Un esdeveniment ideal per aquells participants amb ganes d'expressar una gran dosis d'ingeni, deducció i creativitat al voltant d'una sèrie de reptes gastronòmics.

Només és imprescindible tenir curiositat i ganes de gaudir preparant còctels de la mà d'un barman professional i"montaditos" en un taller de tapes, o catant a ceges vins i descubrint aromes.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com