Multiadventure

La Multiaventura consisteix en la pràctica de diferents esports en plena natura, creant un clima de sana competició i molta diversió.

L'Escalada es un esport que consisteix en la progressió vertical d'una paret natural o artificial (rocòdrom) a on el treball en equip és fonamental. Amb el ràpell descobrim la sensació de lliscar per una paret, amb el tir en arc la punteria i una bona bon tècnica són indispensables. Amb el pont tibetà l'agilitat i l'equilibri seran els nostres aliats per poder creuar-lo el més ràpit possible...

Altres esdeveniments que suggerim:

4x4 & quads experience

Recorreguts especialment dissenyats per gaudir d'atrevides experiències amb vehicles a motor. El Parc Natural del Garraf ens ofereix diferents rutes que combinen els terrenys asfaltats amb complicats camins forestals off-roads. Entreguem als equips un road book i una brúixola i han de localitzar diversos controls de pas.
També organitzem excursions amb quads. Semblants a una moto però amb quatre rodes aquests vehicles son unes potents màquines ideals per accedir a complicades zones forestals. Son de fàcil conducció, perfectes per fer excursions pel camp.

Més informació...

Nautical & Beach

Us proposem una selecció d'activitats nàutiques i jocs a la platja que ens asseguraran una bona estona de diversió. Podem iniciar-nos en esports nàutics com el windsurf, l'esquí nàutic o el hobie cat, el més ràpid vaixell de vela que ens permet penjar-nos des del trapezi amb un arnés i gaudir d'una inigualable sensació.
Deixa't emportar per les emocions que descobriràs passejant en kayak o gaudint de la pujada d'adrenalina quan la "banana" és arrossegada per una veloç llanxa. O gaudeix dels mini tornejos de volley, tenis o futbol platja.

Més informació...

Giant Catamaran Trip

Catamarà gegant de luxe amb capacitat per grups grans.

Et convidem a compartir amb nosaltres relaxants excursions amb barra lliure inclosa. Gaudim plegats d'un dia excepcional amb catering opcional per l'hora de dinar.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com