Indoor Games

Us oferim una rotació de reptes per cohesionar l'equip, on treballem la comunicació, el lideratge, el treball en equip, la repartició de rols, l'estratègia, etc... Aquestes activitas són perfectes per mantenir el bon ambient, no comporten ningun esforç físic ni risc i ens permeten establir una bona dinàmica de grup.

A més a més, són ideals com a pla B en cas de mal temps.

Alguns dels nostres reptes per l'Indoor Games:

Joc de la Paraula

Davant del grup presentem un octàgon coposat per 16 peces magnètiques. Cada peça té un o dos símbols que concorden amb altres peces. Cada participant agafa una o dues peces i no les poden ensenyar a la resta de companys. A partir d'aquí la paraula és la única eina per muntar l'octàgon boca avall amb el màxim de sentit possible. Un repte que requereix quelcom més que diàleg.

Per a més informació: www.metalog.es

Torre del Poder

Una activitat dedicada a aquells equips que posen els seus objectius molt amunt. Situem al terra 8 blocs de fusta. Cada membre de l'equip pren una de les cordes conectades a una grua. L'objectiu és construir una torre el més alta i segura possible. La coordinació i la bona comunicació seràn dues de les habilitats indispensables.

Per a més informació: www.metalog.es

Pont de Leonardo

Al voltant de l'any 1.480, Leonardo Da Vinci va dissenyar un pont transportable que pogués armar-se sense eines. L'objectiu del grup serà construir un pont de 4 metres que s'aguanti per sí mateix utilitzant tan sols 28 llistons i sens l'ús de cap tipus d'eina. Factors clau per l'èxit són la coordinació, la creativitat i l'intercanvi de coneixements entre altres.

Per a més informació: www.metalog.es

Altres esdeveniments que suggerim:

Show Cooking

Organitzem un concurs de paelles o una competició de calçots cuinats pels participants o si ho preferiu us proposem una rotació d'originals reptes gastronòmics.

Retem als participants a descobrir les claus de la varietat gastronòmica catalana. Us montem un mercat on els concursants podran comprar els productes locals.
L'objectiu és crear situacions divertides on la gastronomia local és la protagonista.

nomía local.

 

Més informació...

Big Samba

Cada equip disposa d'una àrea de pràctica privada. Assessorats en tot moment per músics professionals, cada equip haurà de treballar per crear la seva pròpia escola de Samba. Inicialment preparem l'atrezzo i el vestuari que identifica els diferents equips. Després organitzem la coordinació musical a la recerca del ritme que diferencii a cada equip. I per acabar, assistim a la Gran Gala que és una simulació dels Carnavals de Rio. Com una autèntica escola de Samba, cada equip representa la seva pròpia coreografia davant la resta d'equips.

 

Més informació...

Metalog Training Tools

A www.metalog.es trobaras tota la informació sobre les nostres eines pensades per la formació. Eines que ens conecten amb el joc, amb la creativitat i que ens ajuden a orientarnos a objectius. Metàfores que ajuden a entendre teories complicades i aplicar-les al nostre dia a dia.

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com