Wind Cat Activities - Wind Cat Training

A Wind Cat Activities organitzem activitats per esdeveniments corporatius. Motivem i desarrollem equips humans per un millor rendiment.

A Wind Cat Training ens basem en el aprenentatge experiencial. La nostra metodologia està orientada a la formació i transformació de les persones desde la seva pròpia individualitat, les seves competències, el seu lideratge, la seva capacitat de prendre decisions, de comunicar...

Alguns dels nostres esdeveniments:
 

Catapult Challenge

Entreguem diferents materials amb els quals els equips han de construir una catapulta capaç de llençar un ou el més lluny possible. T'atreveixes? Quin equip tindrà l'enginy necessari?

Més informació...

Short Film Festival

Retem als participants a montar un curtmetratge. Redactar un guió, distribuir els rols, actuar...

The Oscar goes to...

Més informació...

Indoor Games

Assistim a una rotació de reptes, actividats que requereixen d'un treball en equip per ser superades.
Aquestes activitats ens permeten establir rols d'equip, dinàmiques de grup i consens davant els conflictes.

Més informació...

Beach Team Challenge

Durant l'hivern també podem gaudir de la platja. Fomentem el treball en equip amb una rotació de team building. Coordinació, comunicació, planificació i bona actuació d'equip en el menor temps possible.

Més informació...

Air Hot Ballon

El vol en globus aerostàtic és el mitjà més eficaç d'implicar tot l'equip en una activitat en comú, amb l'objectiu de que les persones s'identifiquin amb l'empresa i els seus valors.

Aquests vols són una manera molt efectiva de comunicació entre els membres que formen la companyia. La millor manera de cohesionar els participants.

Més informació...

Les nostres eines de Formació:

Metalog Training Tools

A www.metalog.es trobaràs tota la informació sobre les nostres eines pensades per la formació. Eines que ens conecten amb el joc, amb la creativitat i que ens ajuden a orientarnos a objectius. Metàfores que ajuden a entendre teories complicades i aplicar-les al nostre dia a dia.

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com