Gourmet Challenge

Un esdeveniment ideal per aquells participants amb ganes d'expressar una gran dosis d'ingeni, deducció i creativitat al voltant d'una sèrie de reptes gastronòmics.

Només és imprescindible tenir curiositat i ganes de gaudir preparant còctels de la mà d'un barman professional i"montaditos" en un taller de tapes, o catant a ceges vins i descubrint aromes.

Alguns dels nostres reptes pel Gourmet Challenge:

Cata a Cegues de Tapes

Amb els ulls tapats, els participants hauran d'aguditzar els altres sentits. Amb el tacte, el gust i l'olfacte han d'endevinar quins ingredients composen cada tapa.

Més informació...

Cata de Vi a Cegues

Dins d'unes copes fosques que no permeten veure el color del vi, els assistents hauran de superar un test sobre vins. En aquest taller aprendrem nocions bàsiques sobre els vins i com catar-los.

Més informació...

Taller d'Aromes

El primer pas per ser un bon catador és saber identificar i reproduir diversos aromes. Descubrirem de la ma del nostre sommelier els tipus bàsic d'aromes, com reconèixer-los i com reproduir-los.

Més informació...

Taller de Còctels

A la mateixa barra del barman i assessorats per aquest, els equips trobaran els utensilis i les begudes necessàries per crear el millor i més espectacular còctel. Diferents ingredients naturals com fruites i licors aromàtics ens ajudaran a trobar la combinació ideal. Els equips han d'aconseguir un còctel explosiu i batejar-lo amb un nom especial.

Més informació...

Taller d'Aperitius o Tapes

En un espai adecuat, amb material i utensilis de cuina, el nostre Chef retarà als equips a fer tres tapes originals. Hauran de batejar-les i defensar-les davant el jurat com les millors tapes que es puguin trobar al mercat.

Més informació...

Taller de Postres

El repte és crear dos postres espectaculars i llaminers. La innovació, creativitat, la textura seran valorades per un jurat davant el qual haurem de defensar les nostres creacions culinàries.

Més informació...

Altres esdeveniments que suggerim:

Show Cooking

Organitzem un concurs de paelles o una competició de calçots cuinats pels participants o si ho preferiu us proposem una rotació d'originals reptes gastronòmics.

Retem als participants a descobrir les claus de la varietat gastronòmica catalana. Us montem un mercat on els concursants podran comprar els productes locals.
L'objectiu és crear situacions divertides on la gastronomia local és la protagonista.

nomía local.

 

Més informació...

Nature Activities

Sorprenents activitats que aprofiten la nostra variada geografia. Retem als participants a mostrar la seva destresa tripulant les típiques canoes de fusta (perxar) del Delta de l'Ebre, o us convidem a gaudir d'experiències agrícoles fent la recol·lecta de l'arròs quan és la temporada, o descobrint les diferents maneres de pescar, o realitzant sortides nocturnes en kayak, o a cavall pel Pirineu...

Més informació...

Treasure Hunt

Original Recerca del Tresor a la localitat de Sitges. Els equips han de superar tot un seguit de reptes al centre del poble amb l'objectiu d'aconseguir les pistes necessàries per poder arribar a la platja d'Aiguadolç i buscar el Cofre Pirata enterrat a la sorra.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com