Golf Tournament

Organitzem els millors tornejos de golf corporatius amb diferents modalitats de joc: scratch, per parelles, stableford... i clínics per iniciar-se en el món del golf. Us oferim un espectacular catering a meitat de recorregut i atorguem premis al Driver més llarg o el cop a bandera més pròxim.

Decorem el camp amb la publicitat corporativa que vostè desitgi. I per les persones que no juguen a golf, organitzem un clínic de golf perquè puguin descobrir-lo.

Altres esdeveniments que suggerim:

Catapult Challenge

Amb diferents materials que s'entreguen als equips hem de construir una catapulta que sigui capaç de llançar un ou el més lluny possible. T'atreveixes? Quin equip tindrà l'enginy necessari?
Un cop construïdes, tots els equips es traslladen amb les seves catapultes a la zona de tir per aconseguir el Rècord Mundial dels Ous Voladors! I si aconsegueixes atrapar l'ou al vol i sense que es trenqui, puntues doble!!
Estem assistint al torneig de catapultes "Julius Caesar".

Més informació...

Paintball Tournament:

Ens enfrontem a un Torneig de Paintball de recorregut, és a dir a tot un seguit de batalles de curta durada en diferents terrenys preparats per a la ocasió. Realitzarem les eliminatòries pertinents per determinar quin és el millor equip. El Paintball ens ofereix la possibilitat de treballar en equip i de que aquests prenguin les decisions que després han d'interpretar sobre el terreny de batalla. El Paintball és també la ocasió ideal de disparar al teu cap sense por a perdre el lloc de treball... o potser no?

Més informació...

Winemaker For a Day

Supeditats a l'època dedicada a recollir el raïm (finals d'estiu principis de tardor), proposem una aproximació al món de la vendimia.

Primer vendimiarem, follarem (trepitjarem) el raïm recollit per acabar retant els participants a treballar en equip, convertint-se en enòlegs per un dia. Els equips s'iniciaran en aquest fantàstic món del vi, buscant elaborar i convèncer a la resta que els seus caldos són els millors.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com