Giant Catamaran Trip

Catamarà gegant de luxe amb capacitat per grups grans.

Et convidem a compartir amb nosaltres relaxants excursions amb barra lliure inclosa. Gaudim plegats d'un dia excepcional amb catering opcional per l'hora de dinar.

Altres esdeveniments que suggerim:

4x4 & quads experience

Recorridos especialmente diseñados para disfrutar de atrevidas experiencias con vehículos a motor. El Parque Natural del Garraf nos ofrece diversas rutas que combinan terrenos de hormigón y asfalto con complicados caminos forestales off-road. Entregamos a los equipos un road book y una brújula y deben localizar varios controles de paso.También organizamos excursiones con quads. Parecidos a una moto per con 4 ruedas, estos vehículos son unas potentes máquinas ideales para acceder a complicadas zonas forestales. Son de fácil conducción, perfectas para llevar a cabo excursiones por el campo.

Más información...

Regatta Challenge

Organitzem regates amb velers Oceanis de la casa Beneteau o similar. Realitzem maniobres amb la participació dels clients que passen a formar part de la tripulació. Ens centrem en el treball en equip a bord.
Estem atents a les indicacions que ens dóna el patró abans de començar la regata, amb l'objectiu de buscar la coordinació de l'equip i el repartiment de tasques específiques de la navegació amb monocasc. I un cop a bord, assistim a les maniobres de carrera, on les habilitats dels participants son decisives.

Més informació...

Air Hot Ballon

El vol en globus aerostàtic és un mitjà molt eficaç d'implicar els treballadors en una activitat comuna, amb l'objectiu que les persones s'identifiquin amb l'empresa i els seus valors.
Aquests vols son una forma molt efectiva de comunicació entre les diferents persones que integren l'empresa. Una de les millors maneres de cohesionar els participants.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com