Creative Cultural Workshop

Sota la batuta de professionals, mostrem als participants part de la nostra varietat cultural.

Lliçons bàsiques sobre Dalí, Picasso o Miró, perquè els clients puguin iniciar-se en l'art de pintar com els nostres mestres, en una sala pintoresca del centre de la ciutat.
També us oferim un singular Taller de Flamenc en un "tablao" o en una de les sales de l'hotel a on estigui el grup allotjat. Us animem a descubrir la cultura catalana amb els nostres espectacles castellers (patrimoni de la humanitat per la UNESCO) i els nostres correfocs.

Altres esdeveniments que suggerim:

Catapult Challenge

Amb diferents materials que s'entreguen als equips hem de construir una catapulta que sigui capaç de llançar un ou el més lluny possible. T'atreveixes? Quin equip tindrà l'enginy necessari?
Un cop construïdes, tots els equips es traslladen amb les seves catapultes a la zona de tir per aconseguir el Rècord Mundial dels Ous Voladors! I si aconsegueixes atrapar l'ou al vol i sense que es trenqui, puntues doble!!
Estem assistint al torneig de catapultes "Julius Caesar".

Més informació...

Big Samba

Cada equip disposa d'una àrea de pràctica privada. Assessorats en tot moment per músics professionals, cada equip haurà de treballar per crear la seva pròpia escola de Samba. Inicialment preparem l'atrezzo i el vestuari que identifica els diferents equips. Després organitzem la coordinació musical a la recerca del ritme que diferencii a cada equip. I per acabar, assistim a la Gran Gala que és una simulació dels Carnavals de Rio. Com una autèntica escola de Samba, cada equip representa la seva pròpia coreografia davant la resta d'equips.

 

Més informació...

Multichallenge

Els equips s'enfronten a unes proves que fomenten l'esperit d'equip en una rotació de reptes de Team Building. Coordinació, comunicació, planificació i una bona actuació de tot l'equip són necessàris per aconseguir superar-los en el menor temps possible. Molts equips necessiten d'una estratègia inicial per aconseguir bons resultats. Per acabar, una entrega de premis indicant els aspectes positius, divertida i engrescadora.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com