Catapult Challenge

Amb diferents materials que s'entreguen als equips hem de construir una catapulta que sigui capaç de llançar un ou el més lluny possible. T'atreveixes? Quin equip tindrà l'enginy necessari?
Un cop construïdes, tots els equips es traslladen amb les seves catapultes a la zona de tir per aconseguir el Rècord Mundial dels Ous Voladors! I si aconsegueixes atrapar l'ou al vol i sense que es trenqui, puntues doble!!
Estem assistint al torneig de catapultes "Julius Caesar".

Altres esdeveniments que suggerim:

Multichallenge

Els equips s'enfronten a unes proves que fomenten l'esperit d'equip en una rotació de reptes de Team Building. Coordinació, comunicació, planificació i una bona actuació de tot l'equip són necessàris per aconseguir superar-los en el menor temps possible. Molts equips necessiten d'una estratègia inicial per aconseguir bons resultats. Per acabar, una entrega de premis indicant els aspectes positius, divertida i engrescadora.

Més informació...

Paintball Tournament:

Ens enfrontem a un Torneig de Paintball de recorregut, és a dir a tot un seguit de batalles de curta durada en diferents terrenys preparats per a la ocasió. Realitzarem les eliminatòries pertinents per determinar quin és el millor equip. El Paintball ens ofereix la possibilitat de treballar en equip i de que aquests prenguin les decisions que després han d'interpretar sobre el terreny de batalla. El Paintball és també la ocasió ideal de disparar al teu cap sense por a perdre el lloc de treball... o potser no?

Més informació...

Creative Cultural Workshop

Sota la batuta de professionals, mostrem als participants part de la nostra varietat cultural. Lliçons bàsiques sobre Dalí, Picasso o Miró, perquè els clients puguin iniciar-se en l'art de pintar com els nostres mestres o un singular Taller de Flamenc en són dos exemples.

Us animem a descubrir la cultura catalana amb els nostres espectacles castellers (patrimoni de la humanitat per la UNESCO) i els nostres correfocs.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com