Big Samba

Cada equip disposa d'una àrea de pràctica privada. Assessorats en tot moment per músics professionals, cada equip haurà de treballar per crear la seva pròpia escola de Samba. Inicialment preparem l'atrezzo i el vestuari que identifica els diferents equips. Després organitzem la coordinació musical a la recerca del ritme que diferencii a cada equip. I per acabar, assistim a la Gran Gala que és una simulació dels Carnavals de Rio. Com una autèntica escola de Samba, cada equip representa la seva pròpia coreografia davant la resta d'equips.

Altres esdeveniments que suggerim:

Short Film Festival

Retem als participants a muntar un curtmetratge com si d'autèntics directors, guionistes i actors es tractés. Començarem per preparar el guió amb una bona introducció, desenvolupament de la trama i la resolució final. El tema és lliure o pot ser proposat per l'empresa. Un gran treball en equip que tindrà com a acte de clausura els premis del Festival de Curtmetratge.

Més informació...

Treasure Hunt

Original Recerca del Tresor a la localitat de Sitges. Els equips han de superar tot un seguit de reptes al centre del poble amb l'objectiu d'aconseguir les pistes necessàries per poder arribar a la platja d'Aiguadolç i buscar el Cofre Pirata enterrat a la sorra.

 

Més informació...

Metalog Training Tools

A www.metalog.es trobaràs tota la informació sobre les nostres eines pensades per la formació. Eines que ens conecten amb el joc, amb la creativitat i que ens ajuden a orientarnos a objectius. Metàfores que ajuden a entendre teories complicades i aplicar-les al nostre dia a dia.

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com