Beach Team Challenge

Els equips competiran rotant per tot un seguit d'activitats de “team building”. Els reptes escollits fomenten l'esperit d'equip. Coordinació, comunicació, planificació i una bona actuació en el menor temps possible són les claus per assolir l'èxit. A vegades necessitarem d'una estratègia inicial per aconseguir un bon resultat. Per acabar, una entrega de premis i records pensats per l'ocasió, posant de rellevància els aspectes positius de cada equip.

Alguns dels nostres reptes pel Beach Team Challenge:

Volley Beach & Volley Blanket

Organitzem partits de curta duració. Com a nota original, farem diversos partits de volley manta, on l'equip s'haurà de coordinar per rebre i retornar la pilota utilitzant exclusivament una manta.

Més informació...

Reflotar la Crisis

Ens situem a la vora del mar amb un tub ple de forats, al fons del qual hi ha l'emblema de l'empresa. El repte és reflotar l'emblema.

Més informació...

Camp d'Escorpins

En aquest repte es posa a prova la concentració i la capacitat dels participants de cooperar sense comunicar-se verbalment. L'equip s'enfronta a una quadrícula que han d'atrevessar tots els membres cercant el camí correcte.

Més informació...

Pastor i Ramat

L'objectiu és que el pastor (líder de l'equip) guii a les ovelles (la resta dels participants) fins un tancat. Sembla fàcil? Potser no tant... Les ovelles duen els ulls tapats i un cop comença el repte queda prohibit parlar. Un xiulet serà l'únic mitjà per comunicar-se.

Més informació...

Construcció del Logotip a la Sorra

Cada equip disposa d'un box per treballar i de les eines necessàries. L'objectiu és construir el logo de la companyia. El nostre jurat compararà les creacions y dictaminarà quins equips són els guanyadors.

Més informació...

Joc de Claus

Aquest repte exigeix tenir talent. Els equips han de construir una estructura amb un únic material: els claus. El monitor oferirà pistes quan hagi passat la meitat del temps. Només els més talentosos superaran el repte.

Més informació...

Altres esdeveniments que suggerim:

Multichallenge

Els equips s'enfronten a unes proves que fomenten l'esperit d'equip en una rotació de reptes de Team Building. Coordinació, comunicació, planificació i una bona actuació de tot l'equip són necessàris per aconseguir superar-los en el menor temps possible. Molts equips necessiten d'una estratègia inicial per aconseguir bons resultats. Per acabar, una entrega de premis indicant els aspectes positius, divertida i engrescadora.

Més informació...

Winemaker For a Day

Supeditats a l'època dedicada a recollir el raïm (finals d'estiu principis de tardor), proposem una aproximació al món de la vendimia.

Primer vendimiarem, follarem (trepitjarem) el raïm recollit per acabar retant els participants a treballar en equip, convertint-se en enòlegs per un dia. Els equips s'iniciaran en aquest fantàstic món del vi, buscant elaborar i convèncer a la resta que els seus caldos són els millors.

Més informació...

Raft Building Challenge

Hem de dissenyar i contruir una balsa que sigui capaç de transportar a tot l'equip. Us entreguem el material necessari per aconseguir-ho: càmeres pneumàtiques, taulons de fusta, corda, rems, armilles salvavides...
Un cop construïdes assistirem a la carrera final. Busquem el millor equip Robinson Crusoe, el més valent i decidit.

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com