Beach Olympic Games

Una divertida competició per equips que consisteix en esports i jocs de platja disenyats per promoure comunicació i interacció entre els equips.
Enfrontem els equips en una competició de platja diferent que simula uns Jocs Olímpics, amb tot un seguit de disciplines aptes per tots els participants, assegurant diversió i bon ambient.

Alguns dels nostres reptes pel Beach Olympic Games:

Futbolí Humà

Us presentem un original futbolí humà. Cada jugador té un arnés que li limita el moviment. Els participants volen aconseguir xutar la pilota... Sembla fàcil? Comprova-ho!

Més informació...

Tubing Relay

Retem als equips a un relleu molt especial en el mar. Dos membres de cada equip han de remar pujats damunt de dues càmeres pneumàtiques de camió lligades entre sí. Han d'arribar a una boya i tornar a la platja. Tres parelles per equip es relleven en aquesta carrera. Un esforç que la resta de membres animaran des de la sorra.

Més informació...

Relleu de Paddeling

Dos equips s'enfronten directament. Tots els membres han de rellevar-se com a tripulants de la taula de paddle sup. L'objectiu és ser el més ràpit en arribar a la boya i tornar a la platja. Podem oferir l'activitat en la seva versió més senzilla, amb els participants de genolls damunt la taula de paddle sup. Remar de peu està només a l'abast dels que ja en sapiguen.

Més informació...

Atac Naval

Juguem a enfonsar la flota? Cada equip disposa d'una zona defensiva on col·locar les seves naus (membres de l'equip dispersats i quiets). L'equip contrari ha de trobar-los i eliminar-los d'un en un fent de torpede (tots els membres de l'equip amb els ulls tapats i units per les mans a les espatlles del de davant). Els capitans han de fer que el torpede toqui les naus enemigues. Atenció! Està prohibit parlar.

Més informació...

Llançament de Ferradures

Prova perfecte per la platja. L'art d'encistellar la ferredura en una estaca. Aquesta dinàmica ens permet tenir un exigent repte on cada equip haurà de delegar en els seus membres més hàbils... que hauran de fer cistella un mínim de dues vegades com a mínim!

Més informació...

Relleus a la Sorra

Organitzem diversos relleus a la platja. Relleu de sacs, relleu de l'ou en una cullera, relleu de la safata amb un got d'aigua (prohibit vessar-la)...

Sempre amb dos equips enfrontant-se directament.

Més informació...

Altres esdeveniments que suggerim:

Raft Building Challenge

Hem de dissenyar i contruir una balsa que sigui capaç de transportar a tot l'equip. Us entreguem el material necessari per aconseguir-ho: càmeres pneumàtiques, taulons de fusta, corda, rems, armilles salvavides...
Un cop construïdes assistirem a la carrera final. Busquem el millor equip Robinson Crusoe, el més valent i decidit.

Més informació...

Olympic Games

Vols ser un atleta olímpic per un dia? A l'Estadi Olímpic de Montjuic, Barcelona, o en un indret similar, t'organitzem uns Jocs Olímpics molt especials. Un simpàtic relleu amb carretons, un llançament múltiple d'escombres, un salt de longitud amb tot l'equip lligat de mans, o el salt d'alçada d'un dels membres de l'equip llançat amunt per la resta. L'objectiu de cada activitat és combinar la tradició olímpica reforçant el treball en equip.

Més informació...

TV Contest

Ets el que més en sap? Proposem una activitat multidisciplinar a través de la qual recorrerem cèlebres concursos de la història de la televisió. Sempre guiats pel nostre moderador ens enfrentem a un concurs que posarà a prova l'ingeni dels equips a través de reptes que ens obligaran a ser el més polifacètics possible.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com