Air Hot Ballon

El vol en globus aerostàtic és un mitjà molt eficaç d'implicar els treballadors en una activitat comuna, amb l'objectiu que les persones s'identifiquin amb l'empresa i els seus valors.
Aquests vols son una forma molt efectiva de comunicació entre les diferents persones que integren l'empresa. Una de les millors maneres de cohesionar els participants.

Altres esdeveniments que suggerim:

Rafting & Canyoning

Aventura en estat pur. El Rafting consisteix en baixar per les aigües braves del Noguera Pallaresa en una llanxa pneumàtica, amb l'ajut dels rems, sortejant les roques i evitant en tot moment caure a l'aigua. Comparteix l'emoció i el risc!

El descens de barrancs combina tècniques de muntanya amb caminades per dins el riu. Amb un tratje de neoprè, un casc i material especialitzat, els participants hauran de desgrimpar per les parets de barrancs i canyons, passar per zones molt estretes inclús atrevessar petites cascades per accedir a les corrents d'aigua.

Aquest esport ens permet recórrer indrets inaccessibles i de gran bellesa.

Més informació...

Regatta Challenge

Organitzem regates amb velers Oceanis de la casa Beneteau o similar. Realitzem maniobres amb la participació dels clients que passen a formar part de la tripulació. Ens centrem en el treball en equip a bord.
Estem atents a les indicacions que ens dóna el patró abans de començar la regata, amb l'objectiu de buscar la coordinació de l'equip i el repartiment de tasques específiques de la navegació amb monocasc. I un cop a bord, assistim a les maniobres de carrera, on les habilitats dels participants son decisives.

Més informació...

TV Contest

Ets el que més en sap? Proposem una activitat multidisciplinar a través de la qual recorrerem cèlebres concursos de la història de la televisió. Sempre guiats pel nostre moderador ens enfrentem a un concurs que posarà a prova l'ingeni dels equips a través de reptes que ens obligaran a ser el més polifacètics possible.

 

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com