4x4 & quads experience

Recorreguts especialment dissenyats per gaudir d'atrevides experiències amb vehicles a motor. El Parc Natural del Garraf ens ofereix diferents rutes que combinen els terrenys asfaltats amb complicats camins forestals off-roads. Entreguem als equips un road book i una brúixola i han de localitzar diversos controls de pas.
També organitzem excursions amb quads. Semblants a una moto però amb quatre rodes aquests vehicles son unes potents màquines ideals per accedir a complicades zones forestals. Son de fàcil conducció, perfectes per fer excursions pel camp.

Altres esdeveniments que suggerim:

Paintball Tournament:

Ens enfrontem a un Torneig de Paintball de recorregut, és a dir a tot un seguit de batalles de curta durada en diferents terrenys preparats per a la ocasió. Realitzarem les eliminatòries pertinents per determinar quin és el millor equip. El Paintball ens ofereix la possibilitat de treballar en equip i de que aquests prenguin les decisions que després han d'interpretar sobre el terreny de batalla. El Paintball és també la ocasió ideal de disparar al teu cap sense por a perdre el lloc de treball... o potser no?

Més informació...

Air Hot Ballon

El vol en globus aerostàtic és un mitjà molt eficaç d'implicar els treballadors en una activitat comuna, amb l'objectiu que les persones s'identifiquin amb l'empresa i els seus valors.
Aquests vols son una forma molt efectiva de comunicació entre les diferents persones que integren l'empresa. Una de les millors maneres de cohesionar els participants.

Més informació...

Multiadventure:

La Multiaventura consisteix en la pràctica de diferents esports en plena natura, creant un clima de sana competició i molta diversió.

La Escalada es un esport que consisteix en la progressió vertical d'una paret natural o artificial (rocòdrom) a on el treball en equip és fonamental. Amb el ràpell descobrim la sensació de lliscar per una paret, amb el tir en arc la punteria i una bona bon tècnica són indispensables. Amb el pont tibetà l'agilitat i l'equilibri seran els nostres aliats per poder creuar-lo el més ràpit possible...

Més informació...

Si desitges inscriure't a la nostra newsletter farcida de consells i idees, envia un mail a: news@windcatactivities.com indicant-nos "donar-me d'alta"

www.windcatactivities.com

Gemma: + 34 663 981 631

gmateu@windcatactivities.com

Pau: + 34 661 230 370

paumarques@windcatactivities.com